Kjøpsvilkår

Dette er en bindende avtale mellom deg som kjøper frilansboka og Pourquoi Publishing ved Conta Systemer AS.

Bestilling

Bestillingen er bindende. Når bestilling og betaling er akseptert av vår betalingspartner vil du motta en kvittering på e-post. Privatpersoner har ordinær angrerett etter Angrerettsloven og andre rettigheter etter Forbrukerkjøpsloven. Bedriftskunder har ingen angrerett.

Levering

Alle bestillinger ekspederes normalt senest neste arbeidsdag med posten. Postens leveringstider kommer i tillegg. Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid. Hvis boka ikke er på lager vil det ta noe lengre tid før vi kan sende bestillingen. Boka sendes fraktfritt i Norge. Til utlandet kommer det et tillegg i prisen på kr 100,- som dekker porto.

Retur

Bedriftskunder: Hvis produktet er skadet eller har en feil som gjør at du ønsker å returnere pakken til oss, må du skrive en kort forklaring på dette og returnere i originalemballasjen. Eventuell refusjon av kjøpssummen gjøres til betalingskortet som ble brukt ved kjøpet. Vi refunderer også portoutgiftene dine.

Privatkunder: 2 ukers angrefrist. Boka returneres i ulest og salgbar stand (dersom ikke mottatt skadet), sammen med utfylt angrerettskjema. Ved angring betaler du porto. Hvis boka var skadet el.l. refunderer vi portoen. Bruk originalemballasjen hvis det er mulig, hvis ikke må du emballere pakken godt. Hvis returen er gyldig refunderes kjøpssummen og evt. portoutlegg til betalingskortet du brukte.

Returadresse

Conta Systemer AS
Grønørveien 58
Grønøra Næringspark, Inngang A

Kundeservice: info@pourquoi.no